• UO:Nimloth Forum [ARŞİV] forumuna hoşgeldiniz.
 

Haberler:

SMF - Just Installed!

Ana Menü

Nimloth Guildwars

Başlatan Neran, Eyl 28, 2009, 09:58 ÖÖ

« önceki - sonraki »

Neran

Merhabalar,

Nimloth yeni bir sistemi sunuyor hepinize. Bu sistemin yeni bir cag acacagini ve oyundaki aksiyonu arttiracaginin düsüncesindeyiz. Ilk olarak sistemin kisa bir tanitim videosunu sunuyoruz sizlere:

Youtube
Sevenload

Harita üzerinde loncalarin ele gecirebildigi bölgeler vardir. Bunlarin ilki Esyria, birkac gündür sistemi bu bölgede deniyoruz. Bu bölgeye ileride daha baska bölgeler de eklenecektir. Bölgenin merkezinde "Town Resistance" isimli bir NPC bulunmaktadir. Bu NPC bölgenin halkinin direnisini göstermektedir. NPC'nin cani sifirlandiginda, direnis düser. Bölge NPCye en cok hasari veren loncaya gecer.

[IMG]http://www.uo-nimloth.net/upload/tanitim/gw_01.jpg[/img]

Eger bölge saldiri altindaysa, düzenli araliklarla bölgeye sahip olan lonca üyelerine uyari mesaji gelir. Böylece bölgelerini savunabilirler. Bölge sahiplerinin bir takim avantajlari vardir:
+ Bölgedeki bütün vendorlari sadece bölge sahibi kullanabilir.
+ Bölge sahibi degilseniz, sadece bölgeden Recall olabilirsiniz. Disaridan icine Recall olamazsiniz, gate acamazsiniz, icinden disariya da gate acilamaz.

Savunucular, bölgenin direnisini ayakta tutabilmek icin, NPCye her türlü heal atabilirler, hem bandajla hem de büyü ile.

Bölgeye sahip olmanin en büyük avantaji ise, bölgeye sahip oldugunuz sürece loncanizin kasasina bu bölgenin vergilerinin gelmesidir. Yani bölgeden bölgeye degisen bu meblag, bölgeye sahip oldugunuz her dakika size gelir. Lonca tasinin yanina otomatik olarak yerlesen Guildkasasinda bu paralar toplanir. Lonca sahibi bu kasanin limitini belirler. Bu limite göre her üye o kasadan para cekebilir. 24 saatte bir üyelerin limitleri sifirlanir. Yani limit 100k ise, her üye kasada para varsa, 24 saatte bir 100k alabilir kasadan.

[IMG]http://www.uo-nimloth.net/upload/tanitim/gw_02.jpg[/img]

Bölgeler ile bilgiler .bolgeler komutu ile ögrenilebilir.

[IMG]http://www.uo-nimloth.net/upload/tanitim/gw_03.jpg[/img]

[IMG]http://www.uo-nimloth.net/upload/tanitim/gw_04.jpg[/img]

Sevgiler,
Neran
Usenet jargon:
ROTFLBTCDICAJTTWADBSISWTRHITSBKABAYB: ,,Rolling On The Floor Laughing, Biting The Carpet, Dancing In Circles And Jumping Through The Window Almost Dying By Smashing Into Someone Who Then Runs Horrified Into The Street Being Killed Accidentally By A Yellow Bulldozer"

TheHound

tebrikler güzel bir sistem. Şimdi sıra taming sistemini çözmekte ondan sonrada item problemini hallettinizmi oldu bu iş :D

Xlasis

Ultimada bir ilk tebrik ediyorum gerçekten zevk veren ve Nimlota action ve farklılık konusunda katkı saglayacak bir proje.
--Xlasis Matthew--


--Los Picho's--


Castiel

Gercekden action a yeni bir boyut geldi uzun zamandır bole heyecan almamıstır bı actıondan basarılı projelerınızın devamını dılerım

VeNCeReMoS

Süper bir proje, ne eksik ne fazla...
Bu maskenin altında bir yüz var, ancak; benim değil. Bu yüz altındaki kemik ve kaslardan daha fazla "ben" değil.
Bu maskenin altında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez.

Lynx

Köprülerin  alan büyüleri ile kapanması saçma. Dispel eklenmeli  :-\
siqaRayı bu kadaR çok sewmEmin teK sebebi beLki;bnM için yanıP tutusan tek sey oLmasıdıR,

Cudi Matthew

tabiki kapanmasi saçma deil , Nie ?
örneğin bizim kalemizse adamlar geldigi zaman orayı bir şekilde korumamiz gerekiyor , dolayısıyla adamları sıkıstırmak ve alan daraltmak gerekir , taktik ve strateji anlamında warriorları güçlü kılmamız gerekir atilmassa koş babam koş yok öyle bir savaş..
-Los Picho's-
Cudi Matthew

Alayina İsyan Ölümüne Los Picho's

Lynx

Valla sote alanı haline dönüyor ? Zevk sote ise deludada var. Action istiyorsak bir adam kesmek istiyorsak biraz sabır,emek vermek gerek. Gerekirse 15 dk kovalamak gerekirse 1 saat . Fakat giriyoruz her yeri sote yapıyorlar. Golemler vs yapıyor player değil  :-\

siqaRayı bu kadaR çok sewmEmin teK sebebi beLki;bnM için yanıP tutusan tek sey oLmasıdıR,

dreamline

Sistem herşeyiyle 10 numara.. Bi yer için savaşıyorsunuz ve bölgenin sahibi size izin vermiyor, ancak bölgeden kovabilirseniz şehirdeki NPC'yi kesip bölgeyi esaret altına alabiliyorsunuz.
Videoları da izledim, Spellworm çekmiş sanırım haberimiz yoktu, çok başarılı, onu da tebrik ediyorum..
Dreamline - Los Picho's
(Sevmiyor musun? Kendine sakla)

maliz

süpersiniz yaa...  harika bir sistem olmuş tebrikler ve teşekkürler gerçekten harikasınız isteklerimize cevap verilmesi çok mutlu etti hepimizi.

Tika

Tebrikler, süper bi sistem. Basarılarınızın devamını diliyorum. Yeni farklı sistemlerin gelmesinide 4 gözle bekliyorum. Go go Nimloth :))

GeneralMaxBlaxer

İyide Bizi Çekmişssin Beni Tek Çeksen  Yeter Tek Başıma Gidiyorum Zost  Golem 15 ler le :))

Dragon Rider's


Khan Dflame .. :)