• UO:Nimloth Forum [ARŞİV] forumuna hoşgeldiniz.
 

Pk' ların eve kapanması pvp yi oldurmuyor mu? Nerde eski Bucs Den havası?

Başlatan Laurance, Eyl 30, 2009, 05:44 ÖS

« önceki - sonraki »

unscarred

Alıntı yapılan: Ghash - Ekm 01, 2009, 08:54 ÖÖ
Evlerin kaldırılmasındansa bazı kısıtlamalar gelmesini tercih ederim. Mesela herhangi bir oyuncuya atack verdikten sonra 20 dakika kadar bir süre evle ilgili hiçbirşeyin kullanılamaması gibi. Hatta mümkünse bu 20 dakika boyunca ev sahibi eve bile girememeli. Evler saklanmaktan öte bir çok işe yarıyor. Vendor sistemi, kuluçka sistemi ve farklı acc lerde item aktarmak için oldukça faydalılar.
Bence bu fıkırde gercekten guzel en azından pvp ın sureklılıgı artar

unscarred

Alıntı yapılan: Prototyp - Ekm 01, 2009, 11:52 ÖÖ
Pk ların evi olmasın yada eve 20 dk önce girsin.Hmm bu iki şeyde çok saçma ben bir Player Killer olarak bu 2 öneriyede katılmıyorum.Biz bazen altımızda mustang,shire gibi bineklerle actiye giriyoruz desert gibilerle.Üstümüzde ya mage robe elimizde +12 black staff oluyor.Ve bunlar ile yatarsak (sakın senin tecrübesizliğin demeyin) pk lar isyan eder yani bu dedikleriniz oyunun kalitesini %100 düşürür.Belki brite ev kurulması yasak olabilir ama action azalır kmse deluya gelmez deludaki zemin abuk subuk belki bi mağra var o mağradan kaçarsın ama şunu söylüyeyim deludada mavi gelmez kmsenin yüreği yetmez tek giymeye dleunun 3 5 kişi giderler ondada pk ya vardır ya yoktur.En güzeli brit köprünün basılması kmse bunu sevmiyorum diyemez hem action hemde eğlenceli.Ve bende şu öneride buluniyim pk ları bu kadar ezdiniz Britain şehrinde haftada 1 kere gz kalksın pk lar şehre dalsın. ;)
pk olmak zaten bırcok zorluga katlanmak demektır bence.elınızde +15 sılah olması zaten sızın avantajınıza yanı bırtakım kayıplarıda goze almalıyız oyunun guzellıgıde burda zaten elındekını kaybetme korkusunu yasamalısın zaten...Bu arada senın onerınde gayet guzel haftada 1 gun gz kaldırılsa hıcte fena olmaz gayette zevklı olur...

Saygılar...